Diabetici - Reumatici - Overige risicovoeten  LASER BEHANDELING - Schimmelnagel -  Nagelbeugel - Orthese - Nagelreparatie Medisch Pedicure

Azal.nl © 2013 | E-mail: info@azal.nl | Azam: 06 - 24 17 44 55 | Amir: 06 - 182 300 87

AZAL

Nagelbeugeltechnieken is een techniek die vooral wordt toegepast bij problemen met de grote teen. Het gaat om teennagels die door diverse oorzaken scheef of krom groeien, en dan vooral in de nagelwallen voor problemen zorgen. Zoals bijvoorbeeld ingroeiende nagels. Bij de huisarts wordt de nagel vaak door de arts eraf getrokken, wat gepaard gaat met behoorlijk wat pijn. Ook het risico voor een schimmelinfectie wordt hiermee enorm vergroot.  


Bij nagelbeugel-techniek wordt er een beugel (o.a. een dun metalen draadje) over de nagel geplaatst die er voor zorgt dat de zijkanten van de nagel min of meer uit de wal getrokken worden en op deze manier gedwongen wordt om anders te gaan groeien.

Deze behandelmethode is geheel pijnloos. De beugel wordt met kunsthars vastgezet waardoor deze er niet af kan vallen.

De beugel groeit dan met de nagel mee. Na verloop van tijd valt deze er dan vanzelf af. Dit proces duurt wel een tijdje, en wordt tussentijds goed in de gaten gehouden door de pedicure. Ook kan de beugel na verloop van tijd verwijderd worden om hem weer verder op de nagel te plaatsen zodat de nagel nog verder gecorrigeerd kan worden.


Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd e-mailen of bellen.


E-mail: info@azal.nl

Telefoon Azam: +31 (0)6 24 17 44 55

Telefoon Amir: +31 (0)6 182 300 87


CONTACT

NAGELBEUGEL